Paşaköy Parkeci

Paşaköy Parkeci

Sancaktepe Paşaköy Parkeci 0532 666 62 76

Her ev kadının yaptığı en büyük hataların başında laminat parkelerini tam olarak ne şekilde nasıl temizleyeceğini bilmemesidir. Bu hal ev hanımlarının ya da laminat parke hijyenikliği yapan bireyin suçu olmamakla beraber müşterileri tam bilgilerindirmeyen firmalardan kaynaklanmaktadır. Paşaköy Parkeci genel olarak yapayım işimi alayım paramı diyen firmalardan uzun durmanız gerekliliğini her yazımız da bilhassa vurguluyoruz. Çünkü laminat parke sektörü aslında ilgi edilmesi gereken ve emek verilmesi gereken bir sektördür. Bundan ötürü her firma ile iş yapılmayacağı gibi bilgisine tam olarak emin olamadığınız firmalarla da iletişiminizi kesmeniz de yarar var.

Paşaköy Parkeci Laminat parke hijyenikliğinde ilgi etmeniz gereken belli başlı kurallar vardır. Dilerseniz bunları sırası ile siz kıymetli okurlarımız ile paylaşalım. Laminat parke her bireyin bildiği gibi ahşap yapıda bir malzemedir. Bundan ötürü döşeme oluşturulan alanın ortalama ısısı 15-24 arasında nem oranının ise %40-%60 aralığın da olması parkelerinizin daha uzun seneler kullanılmasına imkan sağlayacaktır.

Doğal bir yapıdan üretildiği amacıyla üstüne çivi ya da sivri uçlu cisimlerin bastırılması, batırılması ya da güç uygulanması muhakkak önerilmemektedir.

Bir başka ilgi edilmesi gereken kural ise tabi ki parkelerinizin çizilme konusudur. Bu hal da ilgi etmeniz gereken en büyük şey ise parkenize direk ilişki eden eşyalarınızın belirlenmesi bunların başında koltuk takımları gelmektedir. Koltuk takımlarınızın ayak kısımlarına plastik koyarak çizilmesini engelleyebilirsiniz. Sizlere Sancaktepe Paşaköy Parkecisi olarak hizmet sağlamaktan ve bilgilerimizi tam olarak sizlere aktarmaktan memnuniyet duyarız. Sektörde geçirdiğimiz uzun seneler ve kaliteli limant parke ustalarımız sayesin de 7/24 hizmetinizdeyiz.

metinkus61 administrator

Call Now Button